25. jan. 2009

"Tænk, Mød og Mærk" når Randers Bibliotek inviterer til indvielse af ny bogbus 31. januar, kl. 11.30 ved hovedbiblioteket i Randers.

Fræk, flot og finsk bogbusfornyelse
Amtsavisen.dk (Randers Amtsavis) 21. januar 2009:
http://amtsavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090121/RAM/995857379
"Randers Kommune har valgt at satse på bogbusser, mens andre kommuner lukker dem. ”Vi mener, at biblioteket skal være til stede både i Havndal, Asferg, Jebjerg og de 42 andre bogbusstop, der er i Randers Kommune. Biblioteket er et fundament for demokratiet, den frie og lige adgang til information, oplevelser og viden, som borgerne skal have, uanset hvor de bor”, siger kulturudvalgsformand Anders Buhl."
Den nye bogbus i Randers er fræk i farverne, flot dekoreret, finsk bygget, og den fornyr begrebet bogbus.
Tænk, Mød og Mærk står der på den nye bogbus, der skal bringe viden og inspiration til borgerne i Randers Kommune fra den 2. februar.
Ordene rummer tankerne bag opbygningen og indretningen af den nye bogbus. Formålet er at pirre nysgerrigheden, overraske, skabe læring og sætte nye tanker i gang. Bogbussen spiller på mange tangenter ved hjælp af dens forunderlige indretning med spændende farver i et lyst rum, der indeholder bl.a. søkort, skattekiste og teleskop samt storskærm med relevante informationer og udstillingsvæg til inspiration.